Nahranila bebu, okrenula 911 i upucala napadača (FOTO/VIDEO)

Izvor: S media, 06.Jan.2012, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nahranila bebu, okrenula 911 i upucala napadača (FOTO/VIDEO)

Prema pisanju engleskih medija, samohrana majka Sara Mekinli je bila sama u kući sa sinčićem starim tri meseca, kada su dvojica muškaraca počela da provaljuju u njen dom za novogodišnju noć. Mlada majka nije paničila, otišla je do spavaće sobe, uzela pištolj i pušku, bebi dala flašicu i onda nazvala 911. Potom je stavila kauč na vrata, kao barikadu.

Sara, kojoj je muž umro za Božić, samo nekoliko dana pre incidenta, pitala je operaterku šta >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da radi.



"Imam dve puške u rukama. Je li u redu da ga upucam ako uđe", pitala je.

"Ne mogu vam reći da to uradite, ali uradite sve što treba da zaštitite svoje dete", rekla joj je operaterka.


Sara je bila na vezi sa dve operaterke iz obližnjih centara za hitnu pomoć čak 21 minutu.

Hrvatice zavodile starce, pa ih pljačkale!

Uhapšena oba napadača na zlataru iz Obrenovca!

Ukrajina: Pet mrtvih u pljački banke

Nakon smrti njenog muža, koji je umro od raka pluća, Sara sama mora da brine za svoje tromesečno dete. Muškarac koji je identifikovan kao Džastin Martin došao je na njena vrata, tvrdeći da je komšija i da želi da je upozna. Sara je sve to odmah bilo sumnjivo. Zvao ju je kasno narednih dana, sve do 31. decembra, kada je sa još jednim saučesnikom i lovačkim nožem pokušao da provali u njen dom.

Muškarci su prvo počeli "agresivno da lupaju na vrata", jedan s prednje, a drugi sa zadnje strane kuće, ispričala je Sara koja je, pri pokušaju ulaska u njenu sobu, ispalila hitac i usmrtila jednog napadača.

Prema američkom zakonu, nije nelegalno pucati u nekoga ko nasilno uđe u vaš dom. U Oklahomi, gde se celi incident dogodio, zakon dozvoljava upotrebu smrtonosne sile u takvim slučajevima. Sarino delo smatra se činom samoodbrane i ona neće biti optužena.

(Dnevni avaz)
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubila provalnika nakon što je telefonom pitala policiju da li sme

Izvor: Blic, 06.Jan.2012

Sara Mekinli je tokom novogodišnje noći nazvala 911 i pitala ih je da li sme da puca u provalnika koji pokušava da uđe u njenu kuću u kojoj je sama sa svojom bebom. ..Sara ima samo 18 godina i sa tromesečnom bebom živi sama, pošto joj je suprug na Božić preminuo od raka. Tokom novogodišnje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.