Izvor: BanjalukaLive.com, 01.Jan.2013, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Novu godinu uz muziku i vatromet

Građani BiH i mnogobrojni turisti dočekali su Novu Godinu na trgovima uz dobru muziku i tradicionalni vatromet. Na trgovina u Sarajevu i Banjaluci veselilo se hiljade građana, a u gradovima u kojima nije bilo javnog dočeka slavilo se u porodičnoj atmosferi, kafićima i restoranima. Koncertom grupe "Balkan ekspres" na Trgu Krajine i vatrometom, građani Banjaluke dočekali su Novu 2013. godinu. Predstavnici Zadužbine "Petar Kočić" Banjaluka-Beograd su 13. put promovisali prvu knjigu na svijetu, a ove godine to je roman "Veštica" makedonskog pisca Venka Andonovskog, te podijelili knjige građanima Banjaluke ispred spomenika ovom velikanu. Više od hiljadu Prijedorčana novu Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/drustvo/u-novu-godinu-uz-muziku-i-vatromet.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U BiH i Republici Srpskoj bilo veselo

Izvor: Press, 01.Jan.2013

Na trgovina u Sarajevu i Banjaluci veselilo se hiljade građana, a u gradovima u kojima nije bilo javnog dočeka slavilo se u porodičnoj atmosferi, kafićima i restoranima. Sarajlije i njihovi gosti su Novu godinu dočekali na Trgu dece, u tradicionalnoj organizaciji Gradske uprave.. Plato ispred BBI...

Nastavak na Press...

Većina Novu godinu dočekala kod kuće, Bora Čorba nastupio u Višegradu

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jan.2013

BANJALUKA - Koncertom grupe "Balkan ekspres" na Trgu Krajine i vatrometom, građani Banjaluke dočekali su novu 2013. godinu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.