Tvin Piks neće skoro

Izvor: Prva.rs, 16.Mar.2015, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tvin Piks" neće skoro

Učestvujući na jednoj panel diskusiji, Linč je kratko i gorko odgovorio na pitanje "kada će nastavak".
"Ne znam. Trenutno smo do guše u komplikacijama", rekao je on.
Prošle godine je potvrđeno da će se Kajl Meklahlan vratiti ulozi agenta Kupera, a "Nerdist" piše da je scenario nove serije gotov, i da su komplikacije vezane za ugovore glumaca. Pošto je produkcija lako zamenila Laru Flin Bojl iz serije glumicom Mojrom Keli u filmu, nije jasno ko sada "koči" čitavu priču. >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs <<
Serija, koja prema rečima kritičara, predstavlja ostvarenje koji deli televizijsku istoriju na “pre i posle” zahvaljujući savršenom scenariju, glumi i filmskoj produkciji prenetoj na TV, trebalo bi da se emituje na “Šoutajm” televiziji koju poseduje mreža CBS koja ima prava na emitovanje serije.
Drama je emitovana 1990. i 1991, ali je radnja bila smeštena u 1989.Serija je nominovana za 14 Emija i dobila je fantastične kritike, ali je otkriće ubice Lore Palmer sredinom druge sezone potpuno "ubilo" interesovanje publike.
Godinu dana nakon prekida serije, snimljen je film "Tvin Piks: Vatro hodaj sa mnom", koji je dao malo odgovora na pitanja vezana za poslednjih sedam dana Lorinog života. Ubistvo Lore Palmer je pre 25 godina zaludelo svet, a serija je postala kultna.
Izvor: mondo.rs
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.