Trg otvorenog srca na Trgu republike

Izvor: DobreVesti.rs, 15.Dec.2013, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trg otvorenog srca na Trgu republike

BEOGRAD - Humanitarna manifestacija "Trg otvorenog srca" počela je ovog vikenda u centru grada i trajaće do 12. januara.

Događaj čine ukusno ukrašene drvene kućice, koje simbolizuju mali gradski trg i u kojima će se prodavati tradicionalni novogodišnji proizvodi - kafa, kolačići, čokoladni napici za decu, kuvano vino, topla čokolada, čaj, slatkiši, liciderska srca, grickalice i slični proizvodi.
Manifestacija ima i humanitarni karakter jer će svi oni koji u kućicama koje su postavljene na Trgu Republike kupe šolje pomoći u tome da se skupe sredstva za učenike sa smetnjama u razvoju.
U okviru manifestacije na Trgu republike novac koji bude prikupljen od prodaje kuvanih supa...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.