Transferi uživo: Partizanov tandem ide u Koreju, Zvezda neće Ngoma, Kavani bira klub!

Izvor: Blic, 03.Jan.2013, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transferi uživo: Partizanov tandem ide u Koreju, Zvezda neće Ngoma, Kavani bira klub!

Zimski prelazni rok je počeo sa prvim danom nove godine, a trajaće sve do kraja januara. U tradicionalnom Blicsport.rs blogu uživo posvećenom fudbalskim transferima možete iz minuta u minut da svakodnevno pratite najnovije informacije vezane za prelaske igrača i trenera kako u domaćim, tako i svetskim klubovima.

10:29 - Kavani pred izborom: pet klubova ima novac za njega

Sjajni urugvajski napadač >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Edinson Kavani najverovatnije će napustiti Napoli na kraju ove sezone.

10:05 - Zvezda odustala od Ngoma

Kamerunski reprezentativac Žil Ngomo neće doći u Crvenu zvezdu.

Razlog je i neophodno obeštećenje koje bi crveno-beli morali da plate, ali i činjenica da klub sa Marakane već ima dva solidna "zadnja vezna", Mijailovića i Milivojevića.

10:05 - Partizanov tandem blizu odlaska u Koreju

Partizanovi fudbaleri Stefan Šćepović i Sreten Sretenović mogli bi od ove nedelje da karijeru nastave u Južnoj Koreji.

Kako prenosi "Sport", Partizan je već pristao na ponudu kolega iz Busana, pa je još ostalo da igrači crno-belih ugovore svoje uslove prelaska kako bi se ti transferi realizovali.

10:05 - Dobrodošli!

Dobar dan i dobrodošli na novo izdanje ovogodišnjeg Blicsport.rs bloga uživo posvećenog zimskom prelaznom roku.

Za one koji ne znaju, do kraja zimskog prelaznog roka, svakoga dana, od jutra do mraka uz Blicsport.rs ćete na jednom mestu moći da pronađete vesti vezane za fudbalske transfere, informacije, izjave, zanimljivosti i linkove ka najvažnijim vestima na našem sajtu, ali biće tu i pikanterija, fotografija i video snimaka. Sve to - u tradicionalnom izdanju bloga uživo na Blicsport.rs!

Ne zaboravite da bilo koji unos koji vidite na blogu "podelite" sa svojim prijateljima na Fejsbuku i Tviteru, a i da mi u redakciji možemo ubaciti vaše komentare direktno u blog, kao i vaših "tvitova" koji sadrže #transferi u sebi.

Mnogo toga se desilo u sredu, podsetite se i sami kako je to izgledalo u našem jučerašnjem izdanju, a mi se odmah bacamo na najnovije informacije sa fudbalske pijace - jer ih ima na pretek!

Povezane vesti: Transferi: Staridž u Liverpulu, Ba ide u Čelsi, Tomić i Mrdaković pronašli nove klubove! Transferi: Krasić odbio pozajmicu u Totenhem, Rednap doveo Sahu! Transferi: Sanderlend bi Žigića, Zenit Krasića, Kamaru iz Humske zovu u Udine Transferi: Krasić neće u Lacio, Bogavac već u Vojvodini, stiže i Apija! Transferi: Hjuz želi Drogbu u KPR-u, PSV bi ponovo Van Bomela

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Partizanov tandem u Koreji, Zvezda neće Ngoma, Lampard u Interu?

Izvor: Blic, 03.Jan.2013

Zimski prelazni rok je počeo sa prvim danom nove godine, a trajaće sve do kraja januara. U tradicionalnom Blicsport.rs blogu uživo posvećenom fudbalskim transferima možete iz minuta u minut da svakodnevno pratite najnovije informacije vezane za prelaske igrača i trenera kako u domaćim, tako i...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.