Transferi: Milan dovodi Drogbu, Nejmar se igra sa Realom i Barsom!

Izvor: Blic, 09.Avg.2011, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transferi: Milan dovodi Drogbu, Nejmar se igra sa Realom i Barsom!

Fudbalski klubovi se pojačavaju za novu sezonu, a na sajtu Blicsport iz minuta u minut, u novom izdanju bloga uživo, možete da prošetate svetskom fudbalskom pijacom, pročitate najnovije tračeve, "istine", kao i dogovorene transfere.

22:10 -

Završavamo još jedan blog u letnjem prelaznom roku za 2011. godinu. Očekujte i sutra puno vesti iz sveta fudbala. Vidimo se na istom mestu. Laku noć :)
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
22:08 - Nejmar se igra sa Realom i Barselonom

Brazilski fudbaler Nejmar brzo je shvatio da je jedna od zvezda letnjeg prelazbog roka pa je u poslednja dva meseca menjao izjave u zavisnosti od barometra popularnosti u medijima.

Nakon što je u junu tvrdio da je prelazak u Real životni san, a nešto kasnije da bi jako voleo da igra u Barseloni, Brazilac nezgodnog temperamenta sada je istakao da je "isuviše mlad za Evropu i igranje u Realu ili Barseloni".

21:53 - Milan hoće Lukasa Bilju iz Anderlehta

Vezista Anderlehta Lukas Bilja nalazi se na Milanovom potencijalnom spisku pojačanja.

Ovaj Argentinac ima ugovor sa Belgijancima do 2015. godine a Milan još nije odlučio hoće li stupiti u pregovore ili ne.

Roso-neri i dalje traže naslednike Andree Pirla, a za sada su pored Bilje u igri i Rikardo Montolivo i Alberto Akvilani.

21:19 - Anžiju propala ideja o tandemu Lazović-Aršavin

Fudbaler Zenita Danko Lazović i agent igrača Arsenala Andreja Aršavina demantovali su priče ruskih medija o navodnim prelascima u Anži iz Mahačkale.

Bogate gazde ruskog prvoligaša zainteresovane su za napadače Zenita i Arsenala, ali od transfera nema ništa.

20:48 - PSŽ pripremio 30 miliona evra za Đilardina

PSŽ je pokazao da ume da se snalazi na fudbalskim pijacama Evrope kupovinom Havijera Pastorea i dovođenjem Leonarda na mesto direktora kluba.

Sada Parižani žele da odu korak dalje tako što će na adresu Fiorentine uputiti ponudu vrednu 30 miliona evra za Alberta Đilardina.

Klub iz Firence više puta je naglasio da Alberto nije na prodaju. Odbili su Đenovu i Valensiju, ali je pitanje kako će se postaviti kada u ponudi budu videli da Đilardinu PSŽ nudi trogodišnji ugovor sa godišnjom platom od čak pet miliona evra.

20:26 - Arsenal ipak čuva Seska

Arsenal je prijavio Seska Fabregasa za utakmicu kvalifikacija za Ligu šampiona sa Udinezeom.

To znači da ako sesk bude igrao protiv Italijana, neće smeti čitave sezone da nastupa za Barselonu u Ligi šampiona, ukoliko naravno pređe u nju.

19:58 - Selektor Kolumbije zbog žene bez posla

Selektor Kolumbije Dario Gomes pokazao je nedavno da ima kratak fitilj kada je fizički narsnuo na jednu ženu u baru, zbog čega je večeras podneo ostavku.

19:29 - Ludovik Žili se vratio u Monako

Monako je saopštio na svom sajtu da je potpisao dvogodišnji ugovor sa

igračem sredine terena Ludovikom Žilijem, koji je nastupao za taj tim od 1998. do 2004. godine.

On je došao kao slobodan igrač, pošto nije produžio saradnju sa Pari Sen Žermenom, za koji je tokom prethodne tri sezone odigrao 100 utakmica i postigao 16 pogodaka.

Monako je prošle sezone ispao u drugu ligu, a 35-godišnji Žili je rekao da se vratio u klub jer nije mogao da ga ostavi "u takvom stanju" i da će "učiniti sve da se vrati u viši rang".

Bivši reprezentativac Francuske karijeru je počeo u Lionu.

19:02 - Apson prešao u Stouk

Metju Apson prešao je u Stouk, pošto mu je ugovor sa Vest hemom istekao.

Menadžer Stouka Toni Pulis izjavio je ovim povodom da je klub dugo planirao dovođenje Apsona (32) koji je drugo pojačanje u odbrani posle Džonatana Vudgejta.

18:27 - Sanderlend doveo deseto pojačanje

Dojučerašnji fudbaler irskog Deri sitija Stiv Meklin, novo je pojačanje Sanderlenda.

Menadžer "crnih mačaka" Stiv Brus istakao je da je deseti novi igrač kluba za ovo leto veliki talenat, kao i da igra na poziciji levog krila.

Meklina su zvali Vigan i Piterboro, a u Sanderlend je stigao za 350.000 funti. Za Deri siti je na 73 meča postigao 18 golova.

18:04 - Snajder: Voleo bih da pređem u Junajted

Za Veslija Snajdera dileme više nema oko toga gde bi voleo da igra u narednoj sezoni.

Holanđanin čije se ime najčešće provlači po transfer rubrikama širom sveta, priznao je da vidi sebe u Mančester junajtedu.

"Koliko sam upućen, trenutno se vode nezvanični razgovori između predstavnika Mančester junajteda i Intera", rekao je Snajder.

17:32 - Rosicki: Nadam se ostanku Seska i Nasrija

Tomaš Rosicki veruje da igrači Arsenala Sesk Fabregas i Samir Nasri i pored interesovanja nekih klubova neće napustiti Emirejts.

"Arsenal je veliki klub sa ogromnim ambicijama, koje, da biste ih ispunili, morate da ispratite sa najjačim mogućim sastavom. Ne želim da Fabregas i Nasri odu. Ako se to i dogodi, verujem da bi gospodin Venger znao koga umesto njih da dovede", rekao je Rosicki.

17:01 - Trener Liona: Trebaju nam dva pojačanja

Novi trener francuskog Liona Remi Garde istakao je da je zadovoljan postojećim igračkim kadrom, ali se plaši da bi u slučaju eventualnih povreda bio prinuđen da kroči na transfer-pijacu.

Lion nije bio preterano aktivan ovog leta, budući da su odlučili da se oslone na igrače koje imaju.

"U avgustu ćemo igrati sedam utakmica u 22 dana i od nas će se očekivati da pobeđujemo. Da bi to postigli, moramo da kupimo dva fudbalera", rekao je Garde.

16:33 - Čelsi i Real žele Guarina

Fredi Guarin je minule sezone blistao noseći dres Porta, pa i ne čudi što za ovim krilnim igračem vlada veliko interesovanje na fudbalskom tržištu.

Prema navodima lisabonskih medija, Čelsi i Real Madrid su najzainteresovaniji da ga dovedu ovog leta, a u prilog im, navodno, ide i činjenica da se ovaj 25-godišnjak nije najbolje snašao u sistemu novog trenera, Vitora Pereire, koji mu je pružio šansu u samo 34 minuta meča Superkupa protiv Vitorije Gimaraeš.

16:10 - Petrović definitivno Blekburnov

Još jedna saga je završena i Radosav Petrović je definitivno otišao iz Partizana. Srpski reprezentativac je dobio radnu dozvolu i igraće sledeće sezone u Premijer ligi u Blekburnu.

Povezane vesti: Transferi: Manga stiže u Partizan, Anži nudi Etou 20 miliona! Transferi: Potvrđeno - Lukaku u Čelsiju, Žirkov potpisao za Anži! Transferi: Milovanović u Panioniosu, Vidićev agent rastužio Juventus Transferi: Ignjovski u Verderu, Čelsi ne odustaje od Rajkovića Transferi: Kežman pred odlaskom u Mjalbi, Ganso želi u Real
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.