Teško do hleba zbog praznika

Izvor: RTS, 02.Jan.2011, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teško do hleba zbog praznika

Retke su prodavnice koje rade drugog dana praznika, pa je do osnovnih potrepština teško doći. Dok jednima zatvorene prodavnice smetaju, drugi kaži da i prodavci "imaju dušu".

Drugog dana Nove godine gotovo sve prodavnice robe široke potrošnje ne rade, pa do svežeg hleba, lekova i prehrambenih proizvoda nije lako dići.

Retke su prodavnice koje rade, dok većina popisuje robu. Sve apoteke, osim dežurnih, su zatvorene.

Građanima uglavnom smeta >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << što, u svom kraju, ne mogu da kupe neke osnovne potrepštine. Pojedini, ipak, smatraju da i prodavci "imaju dušu", i da je i red da se i oni odmore za praznike.

Pojedine radnje ipak rade i tokom praznika jer, kako kažu, žele da sačuvaju svoje mušterije.

Veliki tržni centri u Beogradu su, nakon jučerašnjeg slobodnog dana, otvorili vrata kupcima. Od zanatlija koji proizvode i služe hranu, rade samo oni retki, koji drže do reputacije.

Radnje će, od 3. do 7. januara, raditi uobičajenim režimom rada. Ko je danas ostao bez svežeg hleba, imaće priliku da ne napravi istu grešku za Božić.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.