TSMC očekuje novu rekordnu godinu

Izvor: ITsvet.com, 17.Jan.2014, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TSMC očekuje novu rekordnu godinu

Taiwan Semiconductor Manufacturing Company, jedan od najvećih proizvođača čipova na svetu, zabeležio je rekordne ukupne prihode za proteklu godinu, a čelnici ove kompanije isto očekuju i kada je reč o ovoj godini, navodi predsednik TSMC, Morris Chang. TSMC će, prema očekivanjima, zabeležiti dvocifreni rast te će tako nadmašiti sve ostale u ovom sektoru, smatra Chang. Trenutni rezultati za četvrti kvartal 2013. godine u skladu su sa očekivanjima kompanije, tvrdi Chang. On očekuje da će biti zabeležen pad od 6 odsto kada je reč o ukupnim prihodima za 2014. godinu.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

GM prodao 9.71 milion vozila globalno 2013. VW mu diše za vrat sa 9.7 miliona

Izvor: Moto.rs, 18.Jan.2014, 12:01

Međutim, očekuje se da će i GM i VW biti nadmašeni od strane kompanije Toyota kao najvećeg proizvođača vozila na svetu. GM navodi da je u 2013. godini prodao više od 400.000 vozila više u odnosu na 2012. godinu. VW je prijavio porast prodaje od oko 5% mada navodi da neće izdati precizne podatke...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.