TRUBAČIMA 150.000 ZA SVIRKU U ČAČAKU

Izvor: Kurir, 12.Jan.2011, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRUBAČIMA 150.000 ZA SVIRKU U ČAČAKU

ČAČAK - Čačani će Novu godinu po julijanskom kalendaru, kao i svake godine, dočekati na glavnom gradskom trgu, gde će nastupiti trubački orkestar Dejana Lazarevića iz Požege.

Ispred Doma kulture od 23 časa će nastupiti trubački orkestar Lazarevića, dvostrukog pobednika Dragačevskog sabora i dobitnika tri Zlatne trube, nagrade publike na takmičenjima u Guči.

Organizator je Dom kulture, a iz gradskog budžeta za ovu priliku obezbeđeno je oko 280.000 dinara, od čega 150.000 kao naknada trubačkom orkestru.

Doček se priprema i u nekoliko ugostiteljskih objekata u Čačku i njegovoj okolini.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Skromniji doček Srpske nove godine

Izvor: B92, 12.Jan.2011

Beograd -- Doček Nove godine po Julijanskom kalendaru biće organizovan širom zemlje, ali će proslave na gradskim trgovima biti skromnije nego 31. decembra...I pored bogatog programa u ugostiteljskim objektima, kafedžije tvrde da je interesovanje građana ispod očekivanog, pa su u skladu sa tim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.