Izvor: B92, 24.Dec.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svečanost u Prihvatilištu za decu

Beograd -- Tradicionalna novogodišnja svečanost Prihvatilišta za decu i omladinu Beograda realizovana je u saradnji sa misijom OEBS-a.

Svečanosti i aukciji čestitki koje su napravili štičenici prihvatilišta prisustvovali su predstavnici gradskog Sekretarijata za socijalnu zaštitu, kao i prijatelji i darodavci ove socijalne ustanove: Dečja fondacija Divac, Telenor fondacija i predstavnici američke ambasade.

Novac prikupljen aukcijom čestitki namenjen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je kupovini garderobe za štićenike prihvatilišta. Specijalni gosti bili su vaterpolisti Partizana.

"Gradski Sekretarijat za socijalnu zaštitu od 2005. finansira sve aktivnosti prihvatilišta. U 2009. nameravamo da nastavimo finansiranje i da preuzmemo osnivačka prava", kaže Vladan Đukić, sekretar Sekretarijata za socijalnu zaštitu.

On dodaje da u 2009. Sekretarijat namerava da proširi broj prihvatnih stanica u svim opštinama grada Beograda.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.