Izvor: DANuBeogradu.rs, 30.Nov.2012, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svečano osvetljenje grada za Novu 2013. godinu i Božić

Montažni radovi za svečano i dekorativno osvetljenje grada povodom novogodišnjih i božićnih praznika počeli su ovih dana, a očekuje se da bude u funkciji od 17. ili 18. decembra. Svečano osvetljenje biće koncentrisano na uži centar grada, od Slavije do Kalemegdana, preko Trga Nikole Pašića i Bulevara kralja Aleksandra do Pravnog fakulteta, a biće ukrašena [...]The post Svečano osvetljenje grada za Novu 2013. godinu i Božić appeared first on Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelkice i zvezdice – vesnici Nove godine

Izvor: Politika, 30.Nov.2012

Ekipe JKP „Javno osvetljenje” najdalje do 18. decembra završiće postavljanje ukrasnog osvetljenja na 25 lokacija, da bi grad zasijao uoči novogodišnjih praznika...Kako objašnjava Marko Stojanović, direktor Uprave za energetiku, svečano osvetljenje biće najraskošnije u užem centu, od Slavije...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.