Striktna primena Pravilnika o disciplinskoj odgovornosti činovnika

Izvor: juGmedia, 23.Jan.2014, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Striktna primena Pravilnika o disciplinskoj odgovornosti činovnika

VLASOTINCE – Opštinsko veće zasedaće svake nedelje kako bi se brže i efikasnije donosile odluke i rešavali nagomilani problemi, zaključeno je na prvoj sednici ovog tela u novoj godini.

Predsednik opštine Zoran Todorović podelio je Pravilnik o disciplinskoj I materijalnoj odgovornosti zaposlenih u opštinskoj upravi, koji je u upotrebi od ranije, ali do sada nije primenjivan. On je naglasio da će se odredbe >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << tog pravilnika ubuduće striktno primenjivati.

Većnici su doneli odluku da se na dnevni red stavljaju svi zahtevi upućeni ovom organu na razmatranje, a ne samo odabrani, kao do sada.

U cilju uštede novca, usvojeni su pravilnici koji regulišu upotrebu službenih vozila, kontrolu potrošnje goriva I smanjenje limita na službenim mobilnim telefonima.

Predsednik opštine Zoran Todorović formirao je I komisiju koja se sastoji od radnika vlasotinačke Direkcije, Vodovoda, članova opštinskog veća I pomoćnika predsednika opštine koja će obići sve mesne zajednice na teritoriji vlasotinačke opštine koje imaju problem sa vodosnabdevanjem. Komisija će izraditi predmere I predračune potrebnih sredstava jer lokalna vlast planira da izdvoji sredstva u toku godine kako bi se počelo sa rešavanjem jednog od najvećih problema u tim mesnim zajednicama – vodosnabdevanjem.

(Kraj)ena

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.