Stočna pijaca ukrašena nakitom

Izvor: Glas javnosti, Beta, 30.Dec.2010, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stočna pijaca ukrašena nakitom

KURŠUMLIJA - Najraskošnije osvetljen i ukrašen objekat u Kuršumliji uoči predstojećih novogodišnjih praznika je stočna pijaca koja se nalazi na ulazu u grad. Na ideju ukrašavanja stočne pijace došao je odbornik vladajuće koalicije Vučko Savić koji je nedavno postavljen za upravnika kuršumlijske pijace.

Stočna pijaca je ukrašena lampionima, a posebno je osvetljena i istaknuta stočna vaga. U opštini Kuršumlija ističu da je osvetljenje i ukrašavanje grada, pa samim tim >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << i stočne pijace, za novogodišnje praznike finansirano sa 240.000 dinara.

- To što je naša stočna pijaca ukrašena i osvetljena je delo jednog čoveka, odbornika Vučka Savića. To je u skladu sa njegovim namerama da pijaca kojom upravlja dobije novi izgled, ma kako to čudno i neobično izgledalo - rekao je predsednik opštine Goran Bojović.

Savić je na poslednjoj sednici kuršumlijske skupštine predložio da se u blizini pijace otvori i zoološki vrt i za tu inicijativu je zatražio da se predvide potrebna sredstva rebalansom budžeta za 2011. godinu.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.