Stigla prinova: Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds postali roditelji

Izvor: Svet, 06.Jan.2015, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigla prinova: Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds postali roditelji

Glumica Blejk Lajvli porodila se pre očekivanog termina, neposredno pred novu godinu. Ona je na svet donela zdravu bebu u udobnosti svog doma u Njujorku, a i mama i beba se osećaju dobro, pišu američki mediji.
Ona i njen partner, Rajan Rejnolds, još uvek nisu otkrili pol bebe, kao ni njeno ime.
“Beba je došla ranije,. ali svi su srećni i zdravi. Kuća je spremna, i biće tamo prvih nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << dana”, otkrio je izvor za UsWeekly.
Blejk i Rajan su se venčali 2012. godine, nakon 11 meseci zabavljanja. Glumac je bio najveća podrška supruzi tokom trudnoće.
“On je uvek dobar prema meni. Ne bi trebalo to da govorim, jer bi trebalo da imam mogućnost da se žalim na svog muža, ali on se zaista dobro brine o meni”, izjavila je Blejk nedavno u jednom intervjuu.
Tom prilikom glumica je istakla kako je majčinstvo nešto što je oduvek želela, još od rane mladosti.
“Znala sam da želim da imam puno dece jer dolazim iz velike porodice, pa mi je to oduvek bilo bitno. Sada sam tako uzbuđena što se to i dešava”, kazala je lepa glumica.
Autor: Life Content
Foto: Sipa
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.