Šta je Robi Vilijams poželeo za Novu godinu?

Izvor: Blic, 01.Jan.2012, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je Robi Vilijams poželeo za Novu godinu?

Kontroverzni pevač Robi Vilijams napravio je spisak želja za Deda Mraza. U svom stilu, želje nisu bile previše komplikovane: on je sastavio spisak žena sa kojima bi želeo da vodi ljubav tokom godine.

Na prvom mestu je voditeljka Kerol Vorderman, a potom i pevačica Lolo. Najveće iznenađenje je mesto broj tri, na kome se nalazi, ni manje ni više nego glumac Bred Pit!

U svom prazničnom programu pod nazivom "Radio Rudebox", slavni muzičar je ugostio suprugu Ajdu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Fild i nekoliko bliskih prijatelja, a glavna tema je naravno bio seks.

Na pitanje za koliko bi novca spavali sa muškarcem, Robijevi drugari su rekli pet miliona, na šta je slavni pevač odgovorio:

- Malo ste skupi, ja Deda Mrazu dajem popust i ako ima tri miliona neka dođe, ali sam zato Breda Pita - besplatan! - rekao je Robi.

Povezane vesti: Koncert Vlade Georgieva na trgu u Inđiji 2. januara Robi Vilijams posle 15 godina napustio "Emi"
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.