Spojila ih tuga

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jan.2011, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spojila ih tuga

Kanadska kantri pop pevačica, 45-godišnja Šanaja Tvejn, proslavila je Novu godinu svadbom, udavši se za Frederika Tiboda, bivšeg muža njene najbolje prijateljice s kojom ju je varao Šanajin prvi muž.

Časopis Pipl piše na svojoj internet stranici da su se Tvejn i Thibod ''zaljubili pošto su se međusobno tešili zbog vanbračnih izleta svojih partnera zbog kojih su propali njihovi brakovi''.

Par >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je objavio zaruke prošli mesec, a venčali su se u subotu na privatnoj svečanosti u Portoriku, objavio je njen menadžer.

Iz braka s producentom Langom pevačica ima sina koji je imao šest godina kada su mu se roditelji razveli. Bivši bračni par Tibod takođe ima jedno dete, devojčicu staru devet godina.

Tvejn je prodala oko 75 miliona albuma u sedamnaestogodišnjoj karijeri, kako se navodi na njenoj web-stranici. Najviše se proslavila pesmama ''Kam on over'' (Come on over), ''Det dont impres mi mač'' (That don't impress me much).

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Zamršeni ljubavni četvorougao

Izvor: S media, 05.Jan.2011, 19:02

Kanadska kantri pop pevačica, 45-godišnja Šanaja Tvejn, proslavila je Novu godinu svadbom, udavši se za Frederika Tiboda, bivšeg muža njene najbolje prijateljice s kojom ju je varao Šanajin prvi muž...Ovo zamršeno klupko ljubavno-bračnih odnosa počelo je pre dve godine kada je Šanaja Tvejn...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.