Sneg i mraz u novogodišnjoj noći

Izvor: MC Bor, 29.Dec.2010, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sneg i mraz u novogodišnjoj noći

Foto: D.Popaz
Oni koji su planirali da Novu godinu dočekaju na otvorenom treba da se toplo obuku jer se u noći između petka i subote očekuje slab mraz, temperatura od nekoliko stepeni ispod nule, a moguće je i provejavanje snega, piše današnji Blic.
Prognoza vremena za >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << Bor Jutarnje temperature u nižim predelima do sutra će se kretati od minus 10 do minus pet, a na planinama od minus 20 do minus 10 stepeni, a snežni prekrivač će se održati u svim delovima zemlje. U poslednjem danu ove godine, očekuje se porast temperature na dva do šest stepeni. U planinskim delovima uključujući i Kopaonik temperatura 31. decembra neće preći nulu.

- U novogodišnjoj noći doći će do umerenog naoblačenja, pa će u nekim krajevima provejavati i slab sneg. Očekuje se slab mraz i temperatura od nekoliko stepeni ispod nule - kaže Todorović. U Beogradu će se 31. decembra dnevna temperatura kretati između dva i četiri stepena, a tokom novogodišnje noći moguće je provejavanje snega. Od 1. do 3. januara u većini mesta maksimalna dnevna temperatura kretaće se od tri do sedam stepeni.

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.