Slavlja u restoranima

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jan.2013, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavlja u restoranima

Srbi u Austriji proslavili su u nedelju uveče Novu godinu po julijanskom kalendaru u našim klubovima, restoranima i kafićima.

Veselje u "Karađorđu"  

Posle srpskog novogodišnjeg koncerta predsedništvo, članovi i simpatizeri Srpskog prosvetnog i kulturnog društva Prosvjeta, su u restoranu "Aleksandra" u 10. bečkom okrugu dočekali Novu 2013. godinu po julijanskom kalendaru. Vlasnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << restorana "Aleksandra" Dragan i Svetlana Matić su organizovali svečanu večeru, a za muzički ugođaj su se pobrinuli muzičari koji su učestvovali na koncertu Miroslav Jankeh, violinista Petar Maksimović i pijanista i kompozitor Bogdan Kapsarev.

Veselo je bilo i u restoranu Favoriten u 10. bečkom okrugu, uz bogatu trpezu i svirku vrsnih muzičara Džafera Zukića i harmonikaša Životu Savića Žicoja.

Srpska Nova godina dočekana je takođe i u prostorijama SKUD-a "Karađorđe" u 11. okrugu, gde se okupio veliki broj članova i njihovih roditelja koji su slavili uz orkestar Pinki Srđana Miloševića Rusa.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.