Skuplja se novac za obnovu Zvezde

Izvor: Mondo, 15.Jan.2015, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skuplja se novac za obnovu Zvezde

Pokret za okupaciju bioskopa pokrenuo Kickstarter kampanju za prikupljanje sredstava za vraćanje starog sjaja bioskopu.

Foto: MONDO

Pokret za okupaciju, koji je 21. Novembra prošle godine "okupirao" bioskop Zvezda, pokrenuo je Kickstarter kampanju za prikupljanje sredstava za obnovu te ustanove.

"Zgradi su potrebne potpuno nove električne instalacije, i nove vodovodne cevi. Krovu je potrebna popravka, a sistem grejanja bi trebalo osposobiti. Sve to je neophodno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kako bi bioskop mogao da ponovo vrši svoju funkciju. Radujemo se novom poglavlju u umetničkom izrazu mladih u Srbiji. Bioskopi kao posrednici između stvaralaštva i publike treba da prošire svoj potencijal, tako što će postati autentični centri kulture koji pružaju esencijalne kulturne informacije i duboko iskustvo za inspirisane pojedince", navodi se u opisu kampanje.

Cilj je 30.000 funti, a za sada je prikupljeno nešto više od 2.000. Akcija traje još 26 dana.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Skuplja se novac za obnovu bioskopa Zvezda

Izvor: Studio B, 15.Jan.2015

Pokret za okupaciju bioskopa pokrenuo Kickstarter kampanju za prikupljanje sredstava za vraćanje starog sjaja bioskopu...Pokret za okupaciju, koji je 21. Novembra prošle godine "okupirao" bioskop Zvezda, pokrenuo je Kickstarter kampanju za prikupljanje sredstava za obnovu te ustanove, piše Mondo..."Zgradi...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.