Skijališta Srbije na Expo Zim-u

Izvor: gDestinacija.com, 08.Dec.2011, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skijališta Srbije na Expo Zim-u

Preduzeće "Skijališta Srbije" i ove godine će se predstaviti na Međunarodnom sajmu zimske sportske opreme, turizma i rekreacije EXPO-ZIM, koji će od 8. do 11. decembra biti održan na Beogradskom sajmu. Na štandu Skijališta Srbije, u hali četiri Beogradskog sajma, posetioci će moći da se upoznaju sa najnovijim projektima realizovanim u ski centrima u Srbiji od prošle zimske sezone do danas. Među najznačajnijim novinama koje će biti predstavljene >> Pročitaj celu vest na sajtu gDestinacija.com << posetiocima sajma, svakako su izgradnja prve gondole, nove četvorosedne žičare i deset kilometara novih staza u ski centru Stara planina. Takođe, na sajmu će biti prezentovana i nova mapa ovog ski centra. Za razliku od prethodnih godina kada su posetioci štanda Skijališta Srbije mogli da kupe ski karte samo za ski centar Kopaonik, ove godine će se prodavati i za ski centre Tornik i Stara planina, uz sajamski popust od 10 odsto.Izvor: B92
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na gDestinacija.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skijališta Srbije na Expo Zim-u

Izvor: B92, 08.Dec.2011

Preduzeće "Skijališta Srbije" i ove godine će se predstaviti na Međunarodnom sajmu zimske sportske opreme, turizma i rekreacije EXPO-ZIM, koji će od 8. do 11. decembra biti održan na Beogradskom sajmu.

Nastavak na B92...

Jahorina se predstavila na Ekspo-zim sajmu u Beogradu

Izvor: Capital.ba, 08.Dec.2011

BEOGRAD, Na 26. Međunarodnom sajmu zimske sportske opreme, turizma i rekreacije, koji je počeo u Beogradu, predstavio se i turistički centar Jahorina iz Republike Srpske /RS/, koji se može pohvaliti ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta gDestinacija.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta gDestinacija.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.