Siti posle Fernandinja dobio i Fernanda

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Jun.2014, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti posle Fernandinja dobio i Fernanda

Dosadašnji fudbaler Porta Brazilac Fernando novo je pojačanje Mančester Sitija za narednu sezonu, saopštio je danas šampion Engleske.
(FOTO: motorvision.de)
Fernando, koji igra na poziciji zadnjeg veznog još u januaru bio je želja Sitija, a u novom klubu nosiće dres sa brojem šest.
Srećan sam jer sam konačno došao, jedva čekam da upoznam nove saigrače, igram u Premijer ligi i pomognem Sitiju da odbrani titulu – rekao je 26–godišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << fudbaler.
On je tokom karijere igrao za brazilsku Vila Novu, u Porto je došao 2007. godine, ali je prvu sezonu proveo na pozajmici u Estrelji iz Amadore.
Fernando je drugo pojačanje Sitija ovog leta, nakon Francuza Bakarija Sanje, koji je stigao kao slobodan igrača iz Arsenala.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Fernando iz Porta prešao u Mančester siti

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jun.2014

Dosadašnji fudbaler Porta, Brazilac Fernando, potpisao je ugovor s Mančester sitijem vredan 15 miliona evra. .. ..Engleski klub u današnjem saopštenju na svom sajtu nije naveo na koliko je ugovor potpisan, već samo da će 26-godišnji fudbaler sredine terena nositi dres sa brojem šest..."Srećan...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.