Sci-Fi avantura Nakon Zemlje u bioskopima od 6. juna

Izvor: NC magazin, 03.Jun.2013, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sci-Fi avantura Nakon Zemlje u bioskopima od 6. juna


Žanr: Sci Fi, avantura
Režija: M. Night Shyamalan
Scenario: Stephen Gaghan
Uloge: Will Smith, Jaden Smith, Isabelle Fuhrman, Sophie Okonedo, Zoë Kravitz, Glenn Morshower
Trajanje: 100 minuta

Radnja filma smeštena je u budućnosti, hiljadu godina unapred. Ljudi su napustili Zemlju i njihova planeta je sada Nova Prajm, a jedna od poznatijih porodica te planete je porodica Sajpera Rega, generala, koji želi da ga sin Kitai jednog dana nasledi: ”Kitai krivi sebe zbog smrti sestre i misli da mu ni otac to ne može oprostiti.

Njihov odnos je zbog toga narušen. Kitai pokušava da to ispravi i povrati očevo poverenje”,  Pouka filma je i da otac mora da nauči svog sina da pobedi svoj strah. “Svaki roditelj to radi na određeni način. U ovom filmu Sajper pokušava da kontroliše Kitaia sa distance. Ali kada jednom ode iz kuće, on mora sam da nauči određene stvari.

Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na NC magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.