Saša Kovačević kupio stan!

Izvor: Kurir, 30.Okt.2012, 07:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Kovačević kupio stan!

Kovačević s bratom Radetom pazario stan u izgradnji u novom elitnom naselju Vest 65 na Novom Beogradu

Široko.

Saša Kovačević kupio je stan u izgradnji u elitnom naselju Vest 65 na Novom Beogradu. Njegov dom biće spreman za useljenje za Novu godinu, a pevač tad planira i da organizuje žurku za prijatelje. Gajbu će deliti s bratom, kompozitorom Radetom Kovačevićem. Inače, braća su dosad živela u svom studiju u Zemunu, koji se nalazi u >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << blizini njihovog porodičnog stana.

- Istina je da sam kupio stan, u kojem ću živeti s bratom. Pošto sam odrastao u Zemunu, bilo mi je važno da budem u tom delu grada, a Novi Beograd se pokazao kao odlično rešenje. Naravno, i dalje ću često posećivati staro naselje, koje je u blizini, jer tamo žive moji roditelji - kaže Saša, koji će s Radetom deo stana adaptirati u radni prostor, tako da će moći da na istom mestu žive i stvaraju nove pesme.

(D. K.)
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kod njega nema krize ili rešio da se skrasi: Saša Kovačević našao novu devojku i kupio stan

Izvor: S media, 30.Okt.2012

Da li je Saša Kovačević konačno rešio da stavi tačku na svoj momački život? Pošto je našao novu devojku, kupio je stan u novom elitnom naselju Vest 65 na Novom Beogradu! ..Mnoge obožavateljke mladog pevača padaju u trans jer on je po svoj prilici rešio da se skrasi! Nakon što se smuvao...

Nastavak na S media...

NAŠAO NOVU GAJBU: Saša Kovaćević kupio stan na Novom Beogradu

Izvor: Telegraf.rs, 30.Okt.2012

Popularni pevač useliće se za Novu godinu u svoj novi dom koji se nalazi u elitnom naselju West 65, gde će živeti sa bratom Radetom

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.