Samofalov: Nestabilna politička situacija

Izvor: RTS, 26.Jun.2014, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samofalov: Nestabilna politička situacija

Predstavnik Nove demokratske stranke Konstantin Samofalov na poziv ASPEN instituta posetio je Berlin gde je učestvovao na okruglom stolu na temu prevazilaženja ekonomskog zaostajanja Balkana.

Kako je saopštila Nova demokratska stranka Samofalov je imao niz susreta sa predstavnicima nemačkog parlamenta, ministarstva inostranih poslova, nevladinih organizacija, privrednicima i predstavnicima izvršne vlasti zemalja Zapadnog Balkana, prenosi Fonet.

"Činjenica >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da imamo već treću Vladu u poslednje dve godine govori o nestabilnosti političke situacije u Srbiji. Posledica toga je i dramatičan pad direktnih stranih investicija, javni dug uvećan za 6,5 milijardi evra i stagnacija prihoda", ukazao je Samofalov.

Upozorava da je Srbija u opasnosti da dostigne svetski rekord u deficitu navodeći da se zbog alarmantno loše ekonomske situacije očekuje pad standarda građana, navodi se u saopštenju NDS.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.