SUMNJIVA KUPOVINA KLIZALIŠTA U BORU

Izvor: Kurir, 25.Jan.2011, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUMNJIVA KUPOVINA KLIZALIŠTA U BORU

BOR - Bivši predsednik opštine Bor Branislav Rankić (Srpska radikalna stranka), optužio je juče novog predsednika opštine Nebojšu Videnovića (Ujedinjeni regioni Srbije) za kršenje Zakona o javnim nabavkama, prenosi Beta.

Rankić se na konferenciji za novinare pozvao na izjavu Videnovića, datu pred novogodišnje praznike, prema kojoj je opština kupila klizalište za šest miliona dinara.

- Pokušao sam da se o tome informišem na sajtu lokalne uprave, gde se objavljuju javne nabavke, ali o tome nema ni reči - rekao je bivši predsednik opštine, čija je stranka nakon ponovljenih izbora u opoziciji.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

SUMNJIVA KUPOVINA KLIZALIŠTA U BORU

Izvor: MC Bor, 25.Jan.2011

Bor, 25. januar 2011.. Bivši predsednik opštine Bor Branislav Rankić (Srpska radikalna stranka), optužio je juče novog predsednika opštine Nebojšu Videnovića (Ujedinjeni regioni Srbije) za kršenje Zakona o javnim nabavkama, prenosi Beta.. Foto: D. Popaz. Rankić se na konferenciji za novinare...

Nastavak na MC Bor...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.