STANIJINA NOVOGODIŠNA ODLUKA: Neću više slikati guzu!

Izvor: Kurir, 03.Jan.2015, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STANIJINA NOVOGODIŠNA ODLUKA: Neću više slikati guzu!

Moja novogodišnja odluka je da prestanem da lažem sebe oko pravljenja promena u svom načinu života, napisala je starleta

Starleta Stanija Dobrojević, koja se trenutno nalazi u Americi, rešila je da promeni neke stvari u svom životu.

"Moja novogodišnja odluka je da prestanem da lažem sebe oko pravljenja promena u svom načinu života... >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i da prestanem da slikam guzu", napisala je Dobrojevićeva uz fotografiju njene zadnjice umotane u crvenu mašnu.

Podsetimo, Dobrojevićeva je mnogo puta obećavala da se više neće oglašavati na društvenim mrežama, ali je posle određenog vremena ipak odlućila da prekrši svoje obećanje.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

STANIJA: Moja novogodišnja odluka - prestaću da slikam guzu!

Izvor: Press, 03.Jan.2015

Starleta Stanija Dobrojević, koja se trenutno nalazi u Americi, rešila je da promeni neke stvari u svom životu. . "Moja novogodišnja odluka je da prestanem da lažem sebe oko pravljenja promena u svom načinu života.. i...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.