STANARI SRUŠENE ZGRADE SINDIKATA TRAŽE NOVE STANOVE

Izvor: Kurir, 31.Mar.2011, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STANARI SRUŠENE ZGRADE "SINDIKATA" TRAŽE NOVE STANOVE

KOSOVSKA MITROVICA - Stanari nekadašnje zgrade "Sindikata", koja se pre više od dve godine srušila, održali su jutros protest ispred Skupštine opštine Kosovska Mitrovica zahtevajući od gradskih vlasti izgradnju novih stanova.

Zamenik predsednika opštine Kosovska Mitrovica Momir Kasalović izjavio je da opština namerava da vrlo brzo sa građevinskom firmom koja ponudi najbolje uslove sklopi ugovor o izgradnji zgrade namenjene nekadašnjim stanarima "Sindikata".

Kasalović >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je kazao da bi radovi na izgradnji trebalo da počnu u toku ove godine i da bi krajem aprila ili početkom maja opština mogla da "reši ili odustane od ovog problema".

Zgrada "Sindikata" u kojoj je živelo 35 porodica u ulici Ive Lole Ribara u Kosovskoj Mitrovici urušila se 4. marta 2009. godine i tom prilikom tri osobe su zadobile povrede. Dva dana kasnije, grupa stanara urušene zgrade "Sindikata" nasilno se uselila u nedovršenu zgradu u naselju Bošnjačka mahala, čiju je izgradnju finansiralo Ministarstvo za rad i socijalnu politiku.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.