SAJT ZA NAPALJENE STUDENTE: Izgubite nevinost za Novu godinu!

Izvor: Kurir, 26.Dec.2012, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAJT ZA NAPALJENE STUDENTE: Izgubite nevinost za Novu godinu!

Pomoću stranice na Fejsbuku brucoši lako mogu da pronađu kolegu za gubljenje nevinosti a i jeftinije je...

Studenti Univerziteta Njujork iz Sjedinjenih Američkih Država osmislili su Fejsbuku stranicu za sve usamljene i napaljene brucoše. Pomoću ove stranice studenti lako mogu da pronađu kolegu za gubljenje nevinosti tokom praznika.

Na njihovoj Fejsbuk stranici piše: "Možete >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ići u klubove, diskoteke i potrošiti i nekoliko stotina dolara i opet ne pronaći nekoga s kim ćete završiti u krevetu. Zato vam je mnogo jeftinije rešenje da "lajkujete" našu stranicu na Fejsbuku, onako kao što lajkujete alkohol jer su vam onda velike šanse da ćete upoznati nekoga novog i zanimljivog.

Profil je pre svega namenjen onim brucošima koji se iz grada vraćaju u svoje mesto, pa tako piše i ovo: "Mnogi od vas brucoša vratiće se u svoja siva predgrađa, u svoje stare dečje sobe pa je sada najbolje vreme za gubitak nevinosti. Jer - o čemu biste se drugom hvalili kada prođu praznici?"

Stranica se zove "NYU Hook Ups", a garantuju da ćete, kada je lajkujete, naći srodnu dušu za gubitak nevinosti, ali i sve ostale seksualne aktivnosti u roku od samo dvadeset i četiri sata. Kada lajkujete stranicu, morate da odgovorite na niz pitanja koja će vas povezati sa sličnom osobom, koja je  usamljena i napaljena kao i vi, a koja će biti idealna da baš sa njom izgubite nevinost ovih praznika.

Pitanja na koja je potrebno odgovoriti što rečitije:

Koliko puta u toku nedelje želite seks?

Šta vas pali?

Šta vas gasi?"

Stranica ima više od 1.000 lajkova i 220 fanova je potražilo partnera za gubitak nevinosti, ali i druge seksualne aktivnosti. Na stranici se može pročitati kako žele da naplate seks, kao i da traže ozbiljnu vezu.
Pogledaj vesti o: Nova godina,   Nju Jork

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sajt za gubljenje nevinosti tokom praznika

Izvor: Vesti-online.com, 26.Dec.2012

Studenti Univerziteta Njujork iz Sjedinjenih Američkih Država osmislili su Fejsbuk stranicu za sve usamljene i napaljene brucoše. Pomoću nje oni lako mogu pronaći kolegu studenta u istoj situaciji sa kojim bi izgubili nevinosti tokom praznika. Zvuči ludo?..Dvoje su se tako upoznali: Brucoši vam...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.