S.T.A.L.K.E.R. 2 nove informacije

Izvor: Playsomnia.com, 13.Jan.2011, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S.T.A.L.K.E.R. 2 nove informacije

Nakon što je S.T.A.L.K.E.R. 2 najavljen na Gamescomu prošle godine ovo su prve zvanične vesti - GSC Game World je postavio na Facebook stranici igre pitanja fanova i odgovore razvojnog tima. Tako smo saznali da se  S.T.A.L.K.E.R. 2 razvija u novom engine-u i biće multiplatformska igra, prva u serijalu. Uobičajnu sumnjičavost igrača da će igra biti uprošćena i izgubiti na FPS/RPG karakteristikama, smirili su unapred najavljujući da neće biti smanjivanja kompleksnosti igre da bi se izašlo u susret konzolama, jer je ovo pre svega PC naslov. Grafika će, u svakom slučaju, biti izrazito bolja u verziji za PC. Nema detalja o priči, osim da će se pored novih likova pojaviti i neki stari, a da će se deo radnje odvijati u podzemlju i u x-laboratorijama, pa ćete susresti i nove monstrume. Sukob između frakcija neće figurisati u ovoj igri, a artefakti će izgleda dobiti još neku ulogu.
Pogledaj vesti o: Nova godina,   Facebook

Nastavak na Playsomnia.com...






Povezane vesti

Ice Age 4: Continental Drift stiže u 3D, pročitajte prve detalje

Izvor: Gs.rs, 13.Jan.2011

13.1.2011. - Nove Ice Age avanture konačno su najavljene! Prema saopštenju Blue Sky studija, koji razvija ovaj dugometražni crtani film, novi Ice Age će stići u bioskope na leto 2012. godine, tačnije 13.7.2012. Kako je rečeno, četvrti u nizu prilično zabavnih i smešnih crtanih filmova nosiće...

Nastavak na Gs.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Playsomnia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Playsomnia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.