Ružić: Za Novu godinu želim da se vrati Mentalno razgibavanje

Izvor: Press, 26.Dec.2013, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ružić: Za Novu godinu želim da se vrati "Mentalno razgibavanje"

Ružić je novinarima u parlamentu, zamoljen da građanima uputi novogodišnju poruku, rekao da je bio frapiran informacijom da je emisija "Mentalno razgibavanje" skinuta sa programa.

"Građanima želim mnogo zdravlja i uspeha na poslovnom planu, što više vremena sa porodicom, i da se na Radio B92 vrati ''Mentalno razgibavanje''", rekao je Ružić, koji kaže da je redovno slušao tu emisiju.

Jutarnji program >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << "Mentalno razgibavanje" od danas se ne emituje na Radiju B92, a Darko Mitrović i Marko Stepanović, autori i voditelji emisije, o ovome su obavestili slušaoce preko svog Tviter naloga.

"Obaveštavamo sve naše slušaoce da je ''Mentalno razgibavanje'' skinuto sa programske šeme Radija B92 zbog neprikladnih političkih tema", navodi se u poruci autora.

Oni su dodali da je zvanično objašnjenje dobijeno od "čelnih ljudi B92" da se emisija povlači do 13. januara zbog prazničnog programa.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Vučić naredio da Darko i Marko jedini moraju da rade za praznike

Izvor: Njuz.net, 26.Dec.2013

. Darko i Marko ipak neće imati priliku da se odmore.. BEOGRAD, 26. decembar 2013, (Njuz) – Darko i Marko, autori emisije „Mentalno razgibavanje“, jedini će morati da rade tokom predstojećih praznika jer je vicepremijer Vlade Srbije Aleksandar Vučić tražio da se njihova emisija odmah vrati...

Nastavak na Njuz.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.