Runiju ne raste nova kosa

Izvor: Blic, 14.Jul.2011, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Runiju ne raste nova kosa

Vejn Runi, proslavljeni fudbaler je nedavno bio na presađivanju kose kako bi sakrio zaliske koji su ga živcirali, a sada mu je sva kosa koju su mu presadili opala i glava mu je skoro gola. Runi je veoma nesrećan.

- Ćelavio sam i to jako brzo, a imam tek 25 godina. Nije me sramota što sam bio na presađivanju kose i ne planiram to da krijem - napisao je nedavno Runi (25) na svom "Tviter" profilu.

Fudbaler je bio u privatnoj klinici u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Londonu na presađivanju kose. Ceo postupak platio je oko 30.000 evra.

Supruga Kolin (25) podržala ga je i bila zadovoljna rezultatom iako, tvrdi, nije ona ta koja ga je naterala da sakrije ćelavu glavu. Čim mu je teme splasnulo od zahvata, Vejn je na "Tviteru" objavio fotografije sa novom frizurom. Kosa mu je bila bujnija nego ikad, a po njemu se videlo da je zadovoljan.

Saigrač Rio Ferdinand zadirkivao ga je da će uskoro snimati reklame za šampone koliko kose ima na glavi.

Prošlo je svega mesec dana otkako se napadač Mančester Junajteda hvalio novom frizurom.

Danas je Runi, čini se ćelaviji nego ikad. Oni koji su ga videli, kažu da ne skida kiseli osmeh sa lica i da je očajan zbog toga što za njegov problem, očigledno, nema rešenja.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.