Roksanda Ilinčić odeva Bond devojku i Pipu Midlton

Izvor: Blic, 29.Okt.2012, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roksanda Ilinčić odeva Bond devojku i Pipu Midlton

Nova Bond devojka, atraktivna Berenis Marlou priključila se armiji poznatih dama koje su se na crvenom tepihu pojavile u nekoj od kreacija najpoznatije srpske dizajnerke u svetu Roksande Ilinčić.

Berenis je zablistala u svetloplavoj haljini Roksande Ilinčić koja je savršeno pratila njenu figuru peščanog sata. Ova lepotica već se nametnula kao jedna od najzavodljivijih Bond devojaka poslednjih godina, a francuska glumica pokazala je da ima stila upravo u kreaciji Ilinčićeve.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Nakon što je obukla pola Holivuda, suprugu predsednika Amerike Baraka Obame, te britansku princezu Kejt, Roksandinoj impresivnoj listi priključila se i pricezina mlađa sestra Pipa Midlton.

Pipa Midlton predstavila je prošle nedelje svoju prvu knjigu „Celebrate“ u knjižari „Daunt Books“ u Londonu, a za tu priliku obukla je upravo kreaciju naše dizajnerke.

Haljina za koju se Pipa odlučila je jednostavnog kroja,, do kolena, sa zanimljivim šlicem sa strane.

Pored samog dizajna, ono što haljine Roksande Ilinčić čini pristupačnim za velike zvezde jeste i njihova relativno povoljna cena, jer se većina modela kreće između 1.500 i 2.000 dolara.

Dizajnerka je u saradnji s kolegom iz grčke Mariosom Švabom nedavno lansirala i posebnu kolekciju, koja je dostupna i običnim smrtnicama, i to u londonskim robnim kućama „Debenams“.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.