Izvor: B92, 17.Okt.2010, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roditelji kupili 2 kompleta knjiga

Beograd -- Oko 300 učenika osnovne škole "Toplički heroji" u Žitorađi jos uvek nema knjige za novu školsku godinu iako su ih roditelji platili još pre letnjeg raspusta.

Pojedini roditelji koji su platili knjige preko škole naknadno su kupili još po jedan komplet kako bi deca mogla da prate nastavu.

Nadležni u školi I lokalnoj samoupravi kažu da je problem u dobavljaču i da će problem uskoro biti rešen.

Učenici koji ni posle mesec i po dana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nisu dobili udžbenike preko škole, kažu da im je sve teže da prate nastavu, pa su primorani da prepisuju gradovo, fotokopiraju knjige ili kupuju nove .

Roditelji kažu da im niko do sada nije objasnio zbog čega knjige koje su platili još pre četiri meseca nisu stigle.

Da im deca ne bi gubila gradivo, pojedini roditelji su kupili nove knjige iako su preko škole uplatili i po osam hiljada dinara za komplete koji nisu stigli.

Direktor škole Toplički heroji kaže da je novac uplaćen vlasniku knjižare "Milan +” iz Prokuplja koji je trebalo da obezbedi udžbenike.

Dragan Mladenović, vlasnik knjižare kaže da udžbenike nije obezbedio na vreme zato što svi roditelji nisu na vreme uplatili novac.

On je obećao da će knjige biti isporučene do kraja nedelje, a novac biti vraćen onima koji su u međuvremenu kupili knjige.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.