Revija Dragane Grnčarski i Beka Zečević “Novogodišnje odluke”

Izvor: Scandal.rs, 11.Dec.2014, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Revija Dragane Grnčarski i Beka Zečević “Novogodišnje odluke”

Modne dizajnerke Dragana Grnčarski i Beka Zečević prikazale su u Eurocentru nove, novogodišnje kolekcije, na mini reviji pod nazivom „Novogodišnje odluke“.

Pred predstojeću prazničnu sezonu Dragana Grnčarski i Beka Zečević predstavile su svoje predloge odevnih kombinacija za najluđu noć za dame koje drže do stila.

Kolekcijom Dragane Grnčarski dominira crna boja i male crne haljine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << koje su, po rečima kreatorke, definitivno nepogrešivi izbor za svečane prilike. Međutim, kako je u pitanju novogodišnja kolekcija, haljine su protkane sjajnim materijalima, a pojedini modeli su i u svetlijim tonovima. Dragana Grnčarski je i na ovoj reviji prikazala nosive modele, koji su pogodni za nošenje čitave godine.

Beka Zečević ostala je dosledna svom stilu, te njenu kolekciju, inspirisanu starim holivudskim divama, čine haljine veselih, živih boja. Haljine su protkane čipkom i tilom, koji su Bekin predlog za novogodišnju noć i svečane prilike.

U reviji u Eurocentru uživali su i Neven Bošković, Dragana Ćosić, Milica Bursać

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Predlozi za Novogodišnje odevne kombinacije Dragane Grnčarski i Beke Zečević

Izvor: NaDlanu.com, 11.Dec.2014

Modne dizajnerke Dragana Grnčarski i Beka Zečević prikazale su u Eurocentru nove, novogodišnje kolekcije na mini reviji pod nazivom "Novogodišnje odluke"...Beka Zečević..Pred predstojeću prazničnu sezonu Dragana Grnčarski i Beka Zečević predstavile su svoje predloge odevnih kombinacija za...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.