Prikupljeno više od 1.000 igračaka za decu u Zvečanskoj

Izvor: Blic, 12.Jan.2011, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prikupljeno više od 1.000 igračaka za decu u Zvečanskoj

U toku novogodišnje akcije "Budimo svi Deda Mraz" Immo Outlet Centar prikupio je više od 1.000 igračaka koje su namenjene Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ulici. Deci će igračke biti uručene u petak, 14. januara.

Cilj akcije, koja je sprovedena tokom decembra 2010, jeste da se deo tople, porodične i praznične atmosfere prenese mališanima iz Centra u Zvečanskoj.

Posetioci Immo Outlet Centra su tokom prošlog meseca donosili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stare i nove igračke, a u zamenu dobijali novogodišnje kapice.

Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine, više od 125 godina je posvećen privremenom zbrinjavanju dece koja nemaju mogućnost da borave u svojim biološkim porodicama, a ustanova ima kapacitet za 710 dece o kojima brine 340 zaposlenih, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Marinci poklanjali deci igračke

Izvor: Danas, 12.Jan.2011

Američki marinci na službi u Ambasadi SAD u Beogradu poklonili su juče igračke deci iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ulici, koje su prikupili službenici ambasade i njihove porodice.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.