Prijavite se i dovedite svet u svoj dom

Izvor: DobreVesti.rs, 31.Jul.2014, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijavite se i dovedite svet u svoj dom

BEOGRAD - Najveća studentska organizacija na svetu AJSEK (AIESEC), koja postoji već 61 godinu u Srbiji, ovog leta ima još jedan nov i zanimljiv program - Global familiz (Global Families) koji pruža mogućnost da ugostite u svom domu studente iz inostranstva.

 
Program dolazećih i odlazećih volonterskih praksi je suštinska aktivnost AIESEC-a, a kako se i ovog leta očekuje dolazak mnogobrojnih stranaca, studenata-volontera iz nekih od 120 zemalja u kojima AIESEC postoji, to pruža šansu beogradskim porodicama da ugoste nekog od njih.
 
S njima biste u svoj dom uneli i novu kulturu, novog člana porodice i najverovatnije novog doživotnog prijatelja, poručuju iz organizacije AIESEC.
 ...
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.