Preživeti najduži mesec

Izvor: B92, 09.Jan.2011, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preživeti "najduži" mesec

Beograd -- Kraj Novogodišnjih i Božićnih praznika u Srbiji. Mnogi u problemu kako finansijski preživeti "najduži" mesec u godini.

U nedelju su završeni Novogodišnji i Božićni praznici za najveći deo građana Srbije. Već u ponedeljak, mnogima sledi suočavanje sa finansijskom realnošću.

Od ionako malih plata najviše je izdvojeno za poklone i što bogatiju trpezu, pa za račune i ostalo preživljavanje do sledeće plate ostaje malo ili nimalo.

Pogledajte prilog naše novinarke Bojane Anđelić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kako preživeti januar?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jan.2011, 16:46

NOVI SAD -..Na kraju novogodišnjih i božićnih praznika većina građana Srbije uglavnom se zapita gde su potrošili sve ono što je proteklog meseca zarađeno i hoće li imati snage i novca da prežive najduži mesec u godini. Danas je usledilo prvo suočavanje sa realnošću i spoznaja da je kućni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.