Predstavu „Plava zvezda“ izveli mališani iz Vrtića „Pepeljuga“ (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 28.Dec.2013, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavu „Plava zvezda“ izveli mališani iz Vrtića „Pepeljuga“ (VIDEO)

U susret novogodišnjim praznicima mališani iz svih vrtića Predškolske ustanove „Pčelica“ pripremili su priredbe. Jedni su tragali za Deda Mrazom, drugi uživali u veselim novogodičnjim pesmama i specijalno pripremljenim kostimima, a dečaci i devojčice iz Vrtića „Pepeljuga“ izveli su predstavu „Plava zvezda“.
„Plava zvezda“ je predstava u kojoj 2 devojčice, jedna iz siromašne, druga iz bogate porodice, zajedno čekaju novu godinu. Milici, koja potiče iz imućne porodice, Plava zvezda je ispunila želju da svečanu noć provede kod svoje drugarice u porodici u kojoj ima manje novca, ali više topline i bliskosti.
Novogodišnja predstava „Plava zvezda“ je mališane iz Vrtića „Pepeljuga“ razveselila plesnim tačkama, oduševila glumom, ali pre svega, poslala poruku da, i pored brojnih obaveza, treba što više vremena tokom čitave godine, pa i u posebnim prilikama, provoditi sa našima najmlađima.

Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.