Predstavljeni novi sadržaji web portala RTV u Staroj Pazovi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Feb.2015, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljeni novi sadržaji web portala RTV u Staroj Pazovi

Radio-televizija Vojvodine, u cilju kvalitetnijeg i sveobuhvatnijeg informisanja mladih, na svom web portalu www.rtv.rs u novembru mesecu prošle godine pokrenula je tri nove stranice - "Mladi", "Sport" i "Život", koje su danas predstavljene u Staroj Pazovi.

U saradnji sa Kancelarijom za mlade opštine Stara Pazova, u sali Saveza sindikata organizovana je prezentacija i razgovor sa predstavnicima lokalnih udruženja i institucija.

Prateći potrebe korisnika, Radio televizija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Vojvodine kontinuirano unapređuje načine prikupljanja i distribucije informacija i nastoji da kvalitetne i proverene vesti budu dostupne i putem savremenih medija. Web portal pruža mnogobrojne mogućnosti koje nemaju klasični mediji poput televizije i radija, a dvadesetčetvoročasovno ažuriranje informacija otvara prostor za mnogo širi i raznovrsniji sadržaj.

Na stranici "Sport" mogu se naći aktuelne vesti vezane za fudbal (Superliga, Prva liga Srbije, Srpska liga Vojvodina, Liga šampiona, Liga Evrope, Liga petice, reprezentacija), košarku (ABA liga, košarkaška liga Srbije, NBA liga, Evroliga, Evrokup, reprezentacija), ekipne sportove (rukomet, odbojka, vaterpolo i dr.), individualne sportove, auto moto vesti i tenis.

Za specijalnu rubriku Sportska Vojvodina prikupljaju se informacije iz svih opština i gradova Vojvodine - rezultati nižih sportskih liga, sportskih školskih takmičenja, a ideja je da ovo postane mesto sa koga će se afirmisati Strategija razvoja školskog sporta u AP Vojvodini.

Stranica "Život" objedinjuje raznovrsne informacije namenjene mladim roditeljima, zatim informacije iz kulture, nauke, zanimljivosti iz stranih medija i praktične savete za svakodnevni život. Ova stranica je i prostor za prezentaciju aktivnosti mnogobrojnih udruženja žena koja rade u skoro svakom mestu Vojvodine.

Za Kancelariju za mlade i prisutne predstavnike udruženja, posebno su bili interesantni sadržaji koji se nalaze na stranici "Mladi". U toku razgovora nakon prezentacije, izloženo je nekoliko konkretnih ideja koje se odnose na informisanje srednjoškolaca, ali i mogućnosti njihovog animiranja da pripremaju i pišu informacije vezane za probleme i život mladih u Staroj Pazovi.

Sutra će se prezentacija novih sadržaja web portala RTV održati u Kikindi, uz podršku kikindske Kancelarije za mlade. Projekat unapređenja i uvođenja novih stranica realizuje se u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za sport i omladinu.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.