Poznati čestitali Novu godinu putem Tvitera i Fejsbuka

Izvor: Blic, 01.Jan.2013, 01:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati čestitali Novu godinu putem Tvitera i Fejsbuka

Tviteraši su i u novogodišnjoj noći ostali verni toj društvenoj mreži pa su čestitke za srećnu i uspešnu 2013. godinu mnogi svetski državnici, kao i funkcioneri i javne ličnosti Srbije svojim "pratiocima" upućivali do pred samu ponoć.

Među njima je bio predsednik Ruske Federacije Dmitrij Medvedev, koji je poželeo zdravlje i sreću u Novoj godini, ali i predsednik Generalne Skupštine Ujedinjenih nacija Vuk Jeremić, koji je napisao dve poruke - jednu prijateljima sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Fejsbuka, a drugu tviterašima.

"Drugarice i drugovi tviteraši, dragi prijatelji, sve najbolje u 2013", napisao je pokrajinski sekretar za poljoprivredu Goran Ješić.

Nekadašnji savetnik bivšeg predsednika Srbije Nebojša Krstić "poznatim i nepoznatim prijateljima" poželo je sreću u Novoj godini.

"I nek ste živi i zdravi", napisao je on.

Poznati pevač Vlado Georgiev, koji novogodišnju noć radno provodi na trgu u Novom Sadu, takođe nije zaboravio slavljenike.

"Prije nego izađem na binu želim da čestitam rođendan svima koji su rođeni 1.01", napisao je čuveni "barba" on.

I dok su pojedini tviteraši ne odustaju od toga da "izveštavaju" o atmosferi u kojoj dočekuju Novu godinu, poput novinara i voditelja Ivana Ivanovića i Tatjane Vojtehovski, ni politički analitaičari "nemaju mira".

Nikola Jovanović u poslednjem satu stare godine poručio je: "Prva, druga i treća Srbijo, pre svega moji TT prijatelji, "we'll never meet this young again" :) Zato čuvajmo sebe i one oko nas u 2013".

Da ni "diplomatija noćas ne spava", potvrdila je i ambasada SAD u Beogradu. Na njihovom tviter nalogu piše: "Želimo da vam Nova godina bude uspešnija, bolja, da budite srećniji, zadovoljniji i da ostvarite bar jedan deo svojih snova".

Povezane vesti: Dočekana Nova godina ispred Trga republike Srećna Nova godina! Najluđa noć u beogradskim klubovima Kraljevom odjekuju rafali petardi Josipović: Dolazi godina iskušenja i velikih očekivanja
Pogledaj vesti o: Twiter,   Facebook

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čestitke stižu i preko Tvitera

Izvor: B92, 01.Jan.2013

Beograd,Moskva, Novi Sad -- Srećnu Novu godinu mnogi svetski ali i domaći zvaničnici i poznate ličnosti čestitali su preko društvene mreže Tviter...Među njima je bio predsednik Ruske Federacije Dmitrij Medvedev, koji je poželeo zdravlje i sreću u Novoj godini, ali i predsednik Generalne Skupštine...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.