Povratak Teletabisa (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Apr.2015, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak "Teletabisa" (VIDEO)

BBC-jeva dečija televizijska serija "Teletabisi" uskoro se vraća na male ekrane.

Kako prenosi britanski javni servis, nove epizode popularne emisije, posebno prilagođene za bebe i predškolsku decu, počeće da se emituje krajem godine.

Producenti su najavili da će nova serija biti snimljena sa istim junacima - Tinki Vinki, Dipsi, Po i La La i u istom maniru kao i originalni program koji se prikazivao od 1997. do 2001.

U skladu sa savremenim svetom, predviđene >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << su i neke novine kao što je "tubby phone", svojevrsni mobilni telefon kome će glas pozajmiti glumica Džejn Horoks.

Glasove će, takođe, pozajmiti i popularna britanska TV voditeljka Fern Koton i Oskarovac Džim Drodbent koji je rekao da su "Teletabisi prava britanska institucija" i da je veoma uzbuđen što će doprineti "povratku ovog globalnog hita na mala ekrane".

Originalni serijal, preveden na 45 jezika, imalo je priliku da vidi blizu jedne milijarde dece u više 120 zemalja.


Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povratak "Teletabisa" krajem godine

Izvor: Blic, 07.Apr.2015

BBC-jeva dečja televizijska serija "Teletabisi" uskoro se vraća na male ekrane. Kako prenosi britanski javni servis, nove epizode popularne emisije, posebno prilagođene za bebe i predškolsku decu, počeće da se emituje krajem godine...Producenti su najavili da će nova serija biti snimljena sa istim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.