Izvor: Banke.Online.rs, 04.Nov.2010, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poštanska Štedionica - Stimulativne kamatne stope

Sa posebnim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će Banka Poštanska štedionica a.d., Beograd, za sve nove dinarske uloge oročene u periodu od 31. OKTOBRA do 30. NOVEMBRA 2010. godine na rok od 12 meseci, kao i na rentnu štednju, primenjivati nove stimulativne kamatne stope, do isteka prvog roka oročenja.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Banke.Online.rs...






Povezane vesti

Nova ekspozitura "Agrobanke"

Izvor: S media, 05.Nov.2010, 15:16

U Arandjelovcu je danas svečano otvorena nova ekspozitura "Agrobanke", koja će poslovati u sastavu filijale Velika Plana, saopštila je danas ta banka...Otvaranjem nove ekspoziture "Agrobanka" je obeležila i Nedelju štednje tokom koje klijentima nudi kamatne stope na oročenu štednju u dinarima...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Banke.Online.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Banke.Online.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.