Pomoć najugroženima na Kosovu

Izvor: S media, 27.Dec.2010, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomoć najugroženima na Kosovu

Ministarstvo za Kosovo i Metohiju je, pred novogodišnje i božićne praznike, dodelilo jednokratnu novčanu pomoć od po 12.000 dinara korisnicima materijalnog obezbedjenja porodice, tudje nege i pomoći i povratničke pomoći, saopštilo je to Ministarstvo.

"Isplatom jednokratne pomoći u iznosu od 12.000 dinara po korisniku obuhvaćene su 3.682 porodice na području Kosova i Metohije", navodi se u saopštenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Ministarstvo za Kosovo i Metohiju je za pomoć najugroženijim u 2010. godini izdvojilo ukupno 44.184.000 dinara.

Euleks obustavio istragu za ubistvo srpske dece

Korisnicima povratničke pomoći jednokratna pomoć će biti isplaćena putem poštanskih uputnica, dok će isplata za korisnike materijalnog obezbedjenja porodice i tudje nege i pomoći biti izvršena u saradnji sa centrima za socijalni rad.

Isplata jednokratne pomoći počeće u narednim danima.

"Ministarstvo će se i dalje zalagati za poboljšanje uslova za život, kroz socijalna davanja i donacije, pomoć na terenu i stvaranje uslova za unapredjenje ekonomskog razvoja, kako bi se poboljšao položaj povratničkih i socijalno ugroženih porodica u Pokrajini", navodi se u saopštenju.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.