Pohod na novu publiku

Izvor: Vesti-online.com, 01.Nov.2014, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pohod na novu publiku

Članovi Beogradske filharmonije započeće svoju turneju po Švajcarskoj i Nemačkoj koncertom u gradu Visp (Švajcarska) u ponedeljak, a potom će održati još šest koncerata u gradovima Friburg, Filingen, Štutgart, Šafhauzen, Tibingen i Vorms.

Pohod na novu publiku

 

U svojoj istoriji dugoj 91 godinu, Beogradska filharmonija je nastupala u više navrata u Nemačkoj i Švajcarskoj. Osim Štutgarta i Filingena, u svim ostalim gradovima u kojima se će >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << predstaviti muzičari Beogradske filharmonije nastupiće prvi put. Na turneji će nastupiti 82 muzičara, koji će prikazati bogat i raznolik repertoar uz nastupe nekoliko solista (Valerij Sokolov, violina, Ingolf Vunder, klavir, Radek Baborak, horna).

"Svakom koncertu pristupamo sa željom da što bolje predstavimo svoj umetnički potencijal. Nastojimo da uz prikazivanje svog autentičnog muzičkog karaktera osvojimo novu publiku i ostvarimo nove angažmane u budućnosti" istakli su za naš list umetnici Beogradske filharmonije pred put.

 

Mesta održavanja koncerata

3. 11. Visp (CH)-3930 Visp

Kulturzentrum La Poste, La Poste-Platz 4

4. 11. Friburg (CH)-1700 Fribourg

Theatre Eljuilibre, Place Jean Tingueldy 1

5. 11. Filingen (D)-78002 VS Villingen

Konzerthaus Franziskaner, Rietstr. 2

6. 11. Štutgart (D)-70174 Stuttgart

Liederhalle, Berliner Platz 1-3

7. 11. Šafhauzen (Ć)-8200 Schaffhausen

Church St. Johann, Kirchhofplatz

8. 11. Tibingen (D)-72074 Tübingen

Aula Universität, Geschwister Scholl-Platz,

9. 11. Vorms (D)-67549 Worms

Theater, Bahnhofstr. 6

 
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.