Pogrešna poruka, pogrešan i predsednik

Izvor: B92, 02.Jan.2014, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogrešna poruka, pogrešan i predsednik

Kiparska državna televizija greškom je emitovala novogodišnju poruku bivšeg predsednika umesto aktuelnog šefa države Nikosa Anastasijadesa, navodi se današnjem izvinjenju Anastasijadesu.

U saopštenju kiparske medijske grupacije CyBC navodi se da su shvatili svoju grešku u prvih nekoliko sekundi emitovanja u popodnevnim satima 31. decembra i da su prekinuli obraćanje bivšeg predsednik Demetrisa Kristofijasa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
U CyBC-u se "sada vodi interna istraga o veoma ozbiljnoj greški", navodi se u saopštenju.

Kiparska novinska agencija javila je da je državna televizija "nenamerno emitovala prve sekunde Kristofijasove novogodišnje poruke" umesto predsednika Anastasijadesa.

Kristofijas se povukao sa vlasti, pošto je Anastasijades pobedio na izborima u februaru 2013. godine, podseća agencija Rojters.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pogrešna poruka, pogrešan i predsednik

Izvor: B92, 02.Jan.2014

Kiparska državna televizija greškom je emitovala novogodišnju poruku bivšeg predsednika umesto aktuelnog šefa države Nikosa Anastasijadesa, navodi se današnjem izvinjenju Anastasijadesu...U saopštenju kiparske medijske grupacije CyBC navodi se da su shvatili svoju grešku u prvih nekoliko sekundi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.