Po zlatnik svima koji rade za Novu godinu

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 30.Dec.2010, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Po zlatnik svima koji rade za Novu godinu

JAGODINA - Predsednik Gradske skupštine Jagodine Ratko Stevanović će u prvim minutama Nove 2011. godine posetiti dežurne radnike u bolnici, domu zdravlja, apoteci, policijskoj upravi, Vatrogasnoj službi, Gradskoj toplani, Elektrodistribuciji, Gerontološkom centru, i uz čestitku, uručiti im zlatnike, dar grada, rečeno je u Skupštini.

Stevanović će zlatnike, koji su urađeni u "Zlatari" Majdanpek, uručiti i ekipama Službe prve medicinske pomoći, vatrogascima, pripadnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << saobraćajne policije i policajcima koji će dežurati na gradskom trgu, na kome je grad organizovao doček Nove godine, uz vatromet i nastup grand zvezda Biljane Sačevanović i Saše Kapora.

Zlatnike će Stevanović u 15 minutu ove godine, u holu zgrade Gradske skupštine, uručiti i novinarima koji će te noći raditi.

- Uprkos ekonomskoj krizi, grad nije ni ove godine odustao od dodele zlatnika ljudima koji će te noći brinuti o sigurnosti i zdravlju građana ali i onih koji se tada zabavljaju u svojim domovima sa porodicama ili u ugostiteljskim objektima - izjavio je Stevanović.

On je podsetio da grad Jagodina već šestu godinu, od dolaska na vlast Jedinstvene Srbije i od kada je gradonačelnik Dragan Marković-Palma, u novogodišnjoj noći posećuje dežurne u ovim instutucijama i daruje im zlatnike.

Zlatnike dar grada dobiće i prve bebe rođene na Novu godinu u porodilište Opšte bolnice u Jagodini.

U informativnoj službi Skupštine grada rečeno je da će biti podeljeno više od 150 zlatnika.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.