»Pijevci« petardom čestitali Murinju Novu godinu

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jan.2015, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

»Pijevci« petardom čestitali Murinju Novu godinu

LONDON - Čelsi možda jeste 2014. ispratio sa prvog mjesta na tabeli, ali start 2015. neće pamtiti po dobrom.

Mašinerija Žozea Murinja razmontirana je na Vajt Hart Lejnu, gdje je Totenhem trijumfovao sa nevjerovatnih 5:3 (3:1).

Poraz je to koji je "plavce" koštao prvog mjesta i poraz sa pet primljenih golova koji je Murinjo samo jednom doživio u svojoj karijeri. Bilo je to 2010, kada je sa Realom izgubio 5:0 >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << od Barselone, podsjeća Telegraf.

Plavci nisu mogli da zamisle bolji početak meča. Dijego Košta je po 14. put matirao protivničke golmane u Premijer ligi, ali su "pijevci" do poluvremena uspjeli da "prebace vodu na svoju vodenicu". Ključan momenat dogodio se u 44. minutu kada je Deni Rouz pogodio za 2:1, a prethodno je Kejn izjednačio u 30. minutu.

To nije bilo sve za prvih 45 minuta jer je Taunsend u nadonadi vremena iskoristio penal i na semaforu je stajalo 3:1 za domaći tim. Ne zadugo jer je Kejn već u 52. minutu povisio na 4:1.

Tračak nade Čelsiju donio je Azar u 61. minutu, ali je Čadli u 78. minutu "ugasio" i taj pomenuti tračak. Konačan rezultat postavio je Teri u 81. minutu.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.