Pešak poginuo u saobraćajnoj nesreći

Izvor: Studio B, 01.Jan.2014, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešak poginuo u saobraćajnoj nesreći

Novogodišnja noć završena je jednim tragičnim događajem na Novom Beogradu. 19-godišnji pešak Stefan M. poginuo u ranim jutarnjim satima u saobraćajnoj nesreći, na Bulevaru Nikole Tesle kod hotela Jugoslavija.

Nesreća se dogodila kada je na mladića, dok je prelazio ulicu, naleteo vozač Fiat stila. Vozač automobila 42-godišnji Danijel A., pobegao je sa lica mesta, ali se pola sata posle nesreće sam prijavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << u policijsku stanicu u Zemunu. Automobil je pronađen u ulici Rabina Alkalaja u Zemunu. Kako saznajemo, alkotestom je utvrđeno da je vozač imao 1,42 promila alkohola u krvi i određeno mu je policijsko zadržavanje.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.