Penelope Kruz - nova Bond devojka

Izvor: Prva.rs, 13.Apr.2014, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Penelope Kruz - nova Bond devojka

Prema pisanju francuskog časopisa "Premijer", zvezda filma "Volver" trenutno pregovara o poslednjim detaljima ugovora.
"Producenti su je i ranije kontaktirali, ali je ona dosad bila sprečena drugim angažovanjima. Pregovori su odavno u toku, a trenutno se radi na pojedinostima ugovora", kazao je listu jedan upućeni izvor.
Glavnu rolu ponovo će igrati Danijel Krejg, a već sada se zna da će u filmu igrati i Ralf Fajns (M) i Naomi Haris (Manipeni), a najverovatnije i Čivetel Edžiofor, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << junak Oskarom nagrađene drame "12 godina ropstva", koji bi trebalo da se pojavi u ulozi negativca.
Uloga Bond devojke nije beznačajna - priželjkuju je kako početnice, tako i glumice sa dužim glumačkim stažom, od kojih se obično traži da igraju "fatalnu ženu". A producenti verovatno smatraju da bi jedna takva uloga, posle Eve Grin, Berenis Marlo i Olge Kurilenko, savršeno pristala Penelope Kruz.
Podsećanja radi, u poslednjem filmu o agentu 007, "Skyfall", suprug španske glumice, Havijer Bardem, tumačio je lik negativca Raula Silve. 
Izvor:Tanjug
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.