Pedofil četiri godine bio na plaćenom odmoru

Izvor: Blic, 31.Okt.2014, 07:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pedofil četiri godine bio na plaćenom odmoru

Nebojša Gajić (52) iz Nove Pazove, koji je uhapšen pod sumnjom da je pokušao da siluje tinejdžerku (17) koja je kod njega u kuću dolazila na privatne časove matematike, radio je na Železničkoj stanici u Inđiji.

Njegova pozicija bila je vezana za telekomunikacije, a interesantno je da je od 2000. do 2004. bio na plaćenom odmoru.

U “Železnicama Srbije” je zaposlen od 1987, a do sada se protiv njega nikada nije vodio nijedan disciplinski postupak. Strasti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Novoj Pazovi se još nisu smirile, a većina komšija tvrdi da je oduvek sumnjala u njegove pobude.

- Kod njega su časovi trajali do kasno u noć i znao je da razvozi devojčice i posle ponoći. To nam je oduvek bilo sumnjivo - priča komšinica.

Gajićeva supruga godinama radi u inostranstvu, a u kući u kojoj je podvodio devojčice živeo je sa ćerkom jedinicom. Sada je u pritvoru od 30 dana.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.